webdesign

DataSafeHosting beschikt over een zeer divers webdesign team en kan buiten het bouwen van websites en web omgevingen ook na oplevering de website volledig of gedeeltelijk in beheer nemen tegen zeer lage tarieven om zo u maximaal te ontlasten op gebied van ICT. DataSafeHosting heeft al voor vele bedrijven in de regio Zuid Holland een betaalbare en professionele website gemaakt.

Een professionele website is een website die goed is vormgegeven qua gebruiksvriendelijkheid en gewenste uitstraling, maar bovenal een website die goed wordt gevonden in zoekmachines zoals Google.

DataSafeHosting beschikt daarnaast ook over een high end hosting platform waar veiligheid en stabiliteit de kernwoorden zijn.

DataSafeHosting ontwikkelt websites in combinatie met het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Met WordPress heeft uw website een goede basis voor zoekmachine-optimalisatie omdat deze technisch gezien al zoekmachine-vriendelijk is opgebouwd. Daarnaast is WordPress het meest gebruikte CMS ter wereld vanwege zijn eenvoud zodat aanpassingen snel kunnen worden gedaan.

Mocht u liever een geen WordPress website willen zouden wij voor u ook een website kunnen maken met de nieuwste talen

 

 

 

Zie hier een aantal voorbeelden van Websites die door ons zijn ontwikkeld, opgeleverd en in beheer zijn genomen.

HTML 5 CSS 3 JavaScript

PHP & SQL

Neem nu contact op voor een oriënterend en geheel vrijblijvende kennismaking.

Of vraag een offerte aan voor uw nieuwe website.

sales@datasafehosting.nl

06 – 5391 4799

Zwaar under construction

Button Text.